T: 01 433 90 40   GSM: 040 320 953   aquariusstudio@gmail.com

Pindasweda - Aromatična Masaža

Pindasweda - Aromatična Masaža

Pindasweda - Aromatična Masaža

Sinergija orientalske filozofije in terapevtskih učinkov toplote, zelišč in eteričnih olj. Aromatska terapija oziroma masaža z eteričnimi olji označuje zdravilno nego ob pomoči dišav. Eterična olja so koncetrirane esence, ki jih pridobivamo iz rastlin, npr. iz kamilice, pomaranče, bergamotke, kadilne bozvelije, ciprese, evkalipta, jasmina, brina, sivke, melise, majarona, pelargonije... Dišeča eterična olja lahko obogatijo naše življenje, pa naj jih uporabljamo v zdravilne namene, pri lepotni negi ali za odišavljanje prostorov. Njihova učinkovitost v kombinaciji z masažo je naravnost osupljiva pri zdravljenju stresa, izboljšanju razpoloženja in splošnem vplivu na boljše zdravje. 

Pindasweda masaža  se izvaja z delikatnimi bombažni  mošnjički (potali), napolnjenimi z aktivnimi sestavinami izbranimi posebaj za določen doša tip osebe (vata, pitta, kapha).

Masaža je učinkovita pri odpravi stresa, strupov iz telesa (posebaj dodane sestavine), za vzpostavitev porušenega energetskega ravnovesja,..

Za koga: moške in ženske

« Nazaj


1077680
1130440