T: 01 433 90 40   GSM: 040 320 953   aquariusstudio@gmail.com

O nas

O nas

V središču Ljubljane na Kotnikovi 30 za vrati studia za nego telesa in zdravo življenje "Aquarius" že dvajsetletje ponujamo, tisočletja staro tradicionalno klasično masažo za katero so že stari narodi vedeli, kako blagodejno vpliva na dušo in telo.

Izbirate lahko med staro tradicionalno, zahodnjaško "švedsko" in vzhodnjaško "tui-na" masažo, če pa so vaše težave zdravstvene oz.posledica športne poškodbe se prepustite šolanem maserju, ki vam lahko podobne težave omili tudi z refleksologijo stopal.

Za dušo potrebna razvajanja, lahko relaksacijsko masažo kombinirate z aroma terapijo s katero prebujeni čuti za vonj in dotik obdarijo z čudovitim občutkom ugodja in sprostitve.

V času med in po nosečnosti lajšamo težave, ki nastanejo pri dodatni obremenitvi, ki se kažejo na telesu in duši, kjer vam svetujemo z individualnimi programi ter svetovanjem dipl. babice.

Med našimi najbolj priznanimi masažami so postopki za odstranjevenje celulita v kombinaciji anticelulitne masaže, limfne drenaže in feezinga. Je najbolj naravna in učinkovita metoda.

1055248
1109576